×

Despre Micronatura

    Microplantele sunt legume tinere, in variate culori, cu dimensiuni cuprinse intre 2.5-7.5 cm inaltime.

Pe langa atractivitatea vizuala ce o ofera preparatelor culinare prin delicatetea lor, microplantele sunt pline de arome intense si concentrate in nutrienti benefici pentru: sanatatea ochilor si a pielii, sanatatea fizica si mentala, gestionarea greutatii, lupta impotriva cancerului, reducerea riscului de boli cardiovasculare.

    Deoarece contin de patru pana la 20 de ori mai multi nutrienti decat plantele mature, cantitati mici de microplante pot oferi efecte nutritionale similare cu cantitati mai mari de legume mature.

    Spre deosebire de germeni (seminte tinere care incep sa creasca, dar nu au inca frunzele dezvoltate) cu proces de germinare in conditii relativ calde si umede, microplantele sunt cultivate in sol sau intr-un substrat si sunt expuse la multa lumina pentru fotosinteza generatoare de energie chimica necesara in cresterea plantei si potentarea aromei, astfel fiind inlaturat orice risc de contaminare microbiologica.

    Din dorinta de a aduce un plus de aroma, culoare si sanatate, venim in intampinarea dumneavoastra cu peste 20 de sortimente de microplante.